top of page
Desktop - 4_2.png

Tarieven

Wat kost het?

Een kennismakingsgesprek is gratis. Het intakegesprek kost € 125,- en een reguliere individuele sessie kost € 90,-. Voor een sessie relatietherapie reken ik € 110,- en de kosten voor gezinssessies worden nader bepaald, afhankelijk van de hulpvraag. Mochten deze prijzen een belemmering vormen, voel je dan niet bezwaard om daarover in gesprek te gaan met mij.

Als je een afspraak wilt annuleren of verzetten moet je dat minimaal 24 uur voor de betreffende afspraak doen. Als de afspraak te laat wordt afgemeld, wordt het consult in rekening gebracht tegen het geldende praktijktarief.

Vergoedingen

Psychosociale therapie valt niet onder de basisverzekering. Omdat ik ben aangesloten bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg, vergoeden meerdere zorgverzekeraars de therapie (deels) wel. Informeer bij jouw zorgverzekeraar of dit ook voor jou geldt, of kijk op de website van de NFG. Relatietherapie, gezinsgesprekken, coaching en training worden niet vergoed.

 

AGB-code zorgverlener: 90115448

AGB-code ondernemer: 90092061

Tevredenheid

Dat jij tevreden bent over het traject dat je bij mij in de praktijk doorloopt, dat is voor mij erg belangrijk. Ben je niet tevreden over de behandeling, dan is er uiteraard ruimte om dit met mij te bespreken. Levert dat niet het voor jou gewenste resultaat op, dan kun je contact opnemen met de klachtencommissie van de NFG, de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg. Alle informatie over mijn klachtenprocedure lees je hier.

RBCZ-logo_RGB_payoff.png
logo_nfg.png
bottom of page